Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Grip op zorg door financiële sturing

Tenzinger
Budgetteren in de zorg is vaak een uitdaging. Hoe meer grip je hebt op de bedrijfseconomische kant van het zorgproces, des te beter je de zorgvraag kunt voorspellen.

Next level sturen op zekerheid

Levert jouw organisatie meer zorg dan dat er gedeclareerd wordt? Is het lastig om de zorgvraag van volgend jaar in te schatten? Download dan onze whitepaper ‘Grip op zorg door financiële sturing’. Hierin lees je hoe je meer grip krijgt op de bedrijfseconomische kant van het zorgproces, hoe je de zorgvraag beter kunt voorspellen en hoe je een realistische begroting maakt.

Het zorgproces is ook een bedrijfseconomisch proces, maar die twee werelden staan vaak ver van elkaar af. Soms voldoet datgene wat is geregistreerd niet aan het declaratieproces, met als gevolg dat die zorg helemaal niet of slechts gedeeltelijk wordt vergoed. Ook het inschatten hoeveel zorg volgend jaar geleverd gaat worden, is met veel onzekerheid omgeven. Hoe kun je meer grip krijgen op de bedrijfseconomische kant van het zorgproces? En hoe kun je ervoor zorgen dat begroting en realisatie dichter bij elkaar komen te liggen?

Verder lees je in deze whitepaper:

  • Hoe je in 6 stappen naar financiële sturing gaat
  • Waarom de verbinding tussen financiën en zorgverlening belangrijk is
  • Hoe je de efficiency en kwaliteit van zorg verbetert

Download hier het whitepaper

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.