Home Partnerpagina Janssen

Janssen

Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson is een wereldwijde leider in de gezondheidszorg. Johnson & Johnson heeft meer dan 265 operationele bedrijven in 60 landen en meer dan 137.000 werknemers wereldwijd. Meer dan 5.000 werknemers zijn werkzaam bij Janssen in België. De activiteiten op onze zeven Belgische sites omvatten de volledige farmaceutische cyclus: van het vroege onderzoek en de ontwikkeling, via productie en de distributie tot de toegang voor patiënten.

Bij Janssen houden we nooit op met het creëren van een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort. We streven ernaar om levens te transformeren door nieuwe en betere manieren te vinden om ziekte te voorkomen, te bestrijden, te behandelen en te genezen. Hiervoor werken we samen met de knapste koppen en zetten in op de meest veelbelovende wetenschap.

Samen met externe partners streven onze onderzoekers naar nieuwe medische doorbraken en ontwikkelen ze behandelingen en vaccins voor de meest ingrijpende aandoeningen en complexe medische uitdagingen. We richten ons op gebieden van de geneeskunde waar we het grootste verschil kunnen maken: Cardiovasculaire & Metabole ziekten, Immunologie, Infectieziekten en Vaccins, Neurowetenschappen, Oncologie en Pulmonale Hypertensie.

In alles wat we doen, staat de patiënt centraal, waarbij innovatie en duurzaam ondernemen centraal staan in de manier waarop we dat doen.

Artikelen door en in samenwerking met Janssen

Abonneren