Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKB Winterswijk vernieuwt raad van toezicht

De raad van toezicht heeft June Nods-Koster en Rob van Lambalgen benoemd tot leden raad van toezicht van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) te Winterswijk.
SKB Winterswijk vernieuwt raad van toezicht

June Nods-Koster is (interim) bestuurder en heeft onder meer als competenties organisatieontwikkeling, innovatie, cultuurverandering en marketing. In de periode 2010-2012 is zij interim-bestuurder van de NV Enschedese zwembaden geweest, daarvoor was zij onder meer werkzaam als projectmanager bij de Saxion Hogeschool en Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV. Zij is daarnaast bestuurlijk actief als voorzitter raad van toezicht van FPC Oldenkotte, lid raad van toezicht (en lid presidium) Dimence en lid raad van toezicht (en lid commissie kwaliteit en veiligheid) Vivium Zorggroep.

Lambalgen

Rob Lambalgen is sinds 2012 directeur Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Utrecht en heeft onder meer als competenties bedrijfseconomie, logistieke zorgprocessen, kwaliteitszorg en ICT. Lambalgen is verder bestuurlijk actief als lid raad van advies stichting I-Cane (intelligente blindengeleidestok), lid raad van toezicht van stichting STG/Health Management Forum en lid raad van toezicht (en lid commissie kwaliteit en veiligheid) van het Orbis Medisch en Zorgconcern.