Vintura: Consultants in zorg STH

Wij zijn een toonaangevend consultancy bureau in de zorgsector en life sciences. Met onze jarenlange ervaring en expertise in gezondheidszorg, farma en medical devices zetten wij ons dagelijks in om organisaties in deze sectoren beter te maken. Dat zie je terug in onze missie: ’creating meaningful impact in healthcare together’.

Sinds de oprichting in 2000 is Vintura gegroeid tot een zeer gewaardeerd en onderscheidend strategie adviesbureau, met circa 25 ervaren professionals. We hebben bewezen blijvende en gedragen resultaten te leveren voor onze klanten. Dat zien we terug in onze gemiddelde klanttevredenheid van een 8,5.

AANTOONBAAR VERBETEREN VAN DE ZORG
De beste zorg moet beschikbaar zijn voor alle patiënten op een betaalbare manier. We ervaren dat er iets wezenlijks moet veranderen binnen de zorg om dat te realiseren. Anders is goede zorg straks onbetaalbaar of niet voor iedereen toegankelijk en ontbreekt de stimulans om te innoveren.

Het is ons doel om onze klanten te helpen met het aantoonbaar verbeteren van de zorg. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring op alle functionele gebieden van de zorg en we zijn bekend met de specifieke uitdagingen van academische ziekenhuizen, STZ’s of perifere ziekenhuizen. We begeleiden ziekenhuizen o.a. bij uitdagingen op het gebied van:

Integrale capaciteitsplanning & procesoptimalisatie
Organisatorische herstructurering en centrumvorming
Strategievorming & portfoliokeuze
Value-Based Healthcare
Bekijk hier een overzicht van projecten die we voor onze klanten hebben uitgevoerd.

ONZE AANPAK
Onze toegevoegde waarde is dat we complexe problemen integraal, fundamenteel en toekomstbestendig oplossen. We zijn gedreven in het neerzetten van een tastbaar en duurzaam resultaat.

Hoe doen we dat? Door te verbeteren en te verbinden. Samen met onze klanten zijn we op zoek naar zinvolle oplossingen die ook echt werken in de praktijk. Hierbij laten we ons leiden door onze waarden:

we zijn ambitieus en moedig in het vinden van de beste oplossing
we zijn mensgericht en oprecht in het realiseren van deze verbetering/oplossing.

Onze aanpak kenmerkt zich door:

Scherpe analyses

Aanpak gericht op scherpe analyses én gedragen oplossingen
Groot verantwoordelijkheidsgevoel, focus op structurele oplossingen en resultaat

Gezamenlijke aanpak

  • Klein team dat samenwerkt met én investeert in uw mensen
  • Goede samenwerking met professionals op alle niveaus
  • Juiste balans tussen prettige gesprekspartner én scherpe uitdager

Making it happen

  • We leveren niet alleen een optimale oplossing, maar geven ook mee wat nodig is om de oplossing te bewerkstelligen (structuur, cultuur, competenties).

AAN DE SLAG?
Vintura heeft brede ervaring binnen de zorg, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De start van iedere opdracht is altijd een open gesprek om goed te begrijpen welk doel u voor ogen heeft. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u rechtstreeks contact op met Remco Bervoets, partner bij Vintura (rbervoets@vintura.com).