Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Unit 4 Agresso komt met Zorgmonitor op basis van best practices

Mario Gibbels
Unit 4 Agresso heeft de Unit 4 Cura Zorgmonitor geïntroduceerd. Een model dat er voor zorgt dat zorgmanagers en bestuurders direct inzicht krijgen in de financiële prestaties, productie, personeelsformatie en cliënten van de instelling.

De Zorgmonitor is ontwikkeld op basis van ‘best practices’ en in samenwerking met een twintigtal zorginstellingen tot stand gekomen.. Het is de bedoeling dat met deze informatie de beslissers beter in staat zijn om op tijd in te grijpen, bij te sturen, maar ook om een gewenste ontwikkeling van de instelling te realiseren. Zowel op hoofdlijnen als op detailniveau zijn ontwikkelingen te monitoren en te communiceren met de teams en medewerkers.

Roel Haverland, manager Unit 4 Agresso Business Intelligence Solutions: “We merkten dat zorginstellingen moeite hebben om snel eenduidige betrouwbare strategische en gedetailleerde informatie uit de verschillende pakketten te halen. Zowel bestuurders, managers als teamleiders en eventueel medewerkers krijgen met Unit 4 Cura Zorgmonitor snel de informatie waaraan zij behoefte hebben.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.