Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vakdagen werkplekinrichting

Op 31 oktober en 1 november 2007 staat in de Americahal in Apeldoorn het onderwerp werkplekinrichting centraal. Dan vinden namelijk de Vakdagen Werkplekinrichting plaats. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen professionals die verantwoordelijk zijn voor werkplekinrichting, interessante lezingen volgen en een bedrijfs- en productinfomarkt bezoeken.

De Vakdagen Werkplekinrichting zijn onderdeel van de Facilitaire Vakdagen. Het weekblad Facilitair & gebouwbeheer organiseert de Facilitaire Vakdagen. Tijdens deze vakdagen staat telkens een ander facilitair onderwerp centraal zoals werkplekinrichting.

Lezingenprogramma

Het lezingenprogramma is beide vakdagen een dagvullend programma. Niet alleen keynotesprekers zullen interessante presentaties houden, maar ook deskundigen uit de facilitaire sector zullen op verzoek van standhouders specifieke onderwerpen op het gebied van werkplekinrichting toelichten. Kwaliteit van het programma is gegarandeerd. Alexander Bos, oud-secretaris van Facility Management Nederland, stelt het programma samen.

Bedrijfs- en productinfomarkt

Op de bedrijfs- en productinfomarkt worden producten en diensten op het gebied van werkplekinrichting onder de aandacht gebracht. Voor bezoekers hét moment om zich te oriënteren. Voor leveranciers dé ideale gelegenheid om zich te presenteren. En doordat leveranciers de gelegenheid krijgen een themapresentatie toe te voegen aan het lezingenprogramma, sluiten het programma en de markt perfect bij elkaar aan!

Locatie

De Vakdagen Werkplekinrichting van het weekblad Facilitair & gebouwbeheer vinden plaats in de Americahal in Apeldoorn. De Americahal is gelegen aan Laan van Erica 50.

Vakdagen Licht en verlichting

Tegelijkertijd met de Vakdagen Werkplekinrichting vinden de Vakdagen Licht en verlichting plaats. Voor het thema (ver)licht(ing) zal daardoor ook ruime aandacht zijn op 31 oktober en 1 november.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.