Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jomanda voor rechter in zaak-Millecam

Medium Jomanda en twee alternatieve artsen moeten volgende week donderdag voor het eerst tijdens een zogeheten pro-formazitting op de rechtbank in Amsterdam verschijnen in verband met de dood van actrice Sylvia Millecam.

Millecam overleed in 2001 aan borstkanker. Ze had zich in de periode daarvoor laten behandelen door Jomanda en de twee alternatieve genezers. De twee artsen zijn al eerder voor de Amsterdamse Tuchtcollege verschenen waarbij in 2007 internist en in 2006 een behandelend arts hun artsentitel moesten inleveren. (ANP)

Lees ook:

Nieuwe wet regelt oude patiëntenrechten
Onderzoek naar Utrechtse privékliniek DITI
Probiotica volgens UMC oorzaak overlijden

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.