Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Themamiddag NVMA: Kwaliteit van ict in de zorg

De NVMA (Vereniging voor Zorgadministratie en Informatie) organiseert 8 oktober een themamiddag over de ‘kwaliteit van ict in de zorg’.

In het Congrescentrum in Amstelveen zullen meerdere sprekers het onderwerp vanverschillende kanten belichten. Zo komt een Inspecteur voor de Gezondheidszorg langs, maar ook een consultant met kennis van EMD-systemen in het geneesmiddelenonderzoek.

Tevens vertellen een systeem integrator en enkele ziekenhuizen over hun ervaringen met een aanbestedingsprocedure. Tot slot komen de ervaringen van EuroRec voorbij om met hulp van de functionele eisen EMD-systemen te certificeren.

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.