Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

RAM Mobile Data lanceert nieuwe versie Navara

RAM Mobile Data lanceert de nieuwste versie van haar Navara Mobility Suite, een reeks van software-oplossingen die de papieren informatiestroom digitaliseert en mobiliseert.

De nieuwste versie ondersteunt naast alle Windows clients en Blackberry clients nu ook de iPhone. Allscripts, de grootste leverancier voor thuiszorgsoftware in de Verenigde Staten, is de eerste gebruiker van deze nieuwste Navara. Nieuw is het onderdeel Navara Store, dat het systeembeheer vereenvoudigt en het mogelijk maakt om automatisch de juiste client software naar de mobiele eindgebruiker te zenden. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.