Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Congres over online hulpverlening

Bohn Stafleu van Loghum organiseert op 10 november het congres Online Hulpverlening. Steeds meer instellingen uit het maatschappelijk werk, de ggz en jeugdzorg bieden dan ook online hulp bij psychische, sociale of maatschappelijke problemen. In tien jaar tijd is het aantal initiatieven gegroeid van een handvol naar meer dan honderd.
Congres over online hulpverlening

Het congres is bedoeld voor iedereen die zich oriënteert op online hulpverlening, online hulpverlening implementeert of online hulp verleent. Meer informatie is te vinden op de website van Bohn Stafleu van Loghum. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-hulp.nl organiseert kennisbijeenkomst online hulp
Wildgroei online hulp werkt averechts
Online behandeling eetstoornis gelijk aan face-to-face

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.