Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nivel besteedt IT-acitiviteiten uit aan OGD

Het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg, NIVEL, besteedt al zijn ICT-activiteiten uit aan IT-dienstverlener OGD. Het onderzoeksinstituut schakelt OGD in voor werkplekondersteuning, de helpdesk, webhosting, IT-projecten en advies op het gebied van beheer en infrastructuur.
Nivel besteedt IT-acitiviteiten uit aan OGD

De organisatie koos voor OGD na een onderhandse aanbesteding. “Het voorstel van OGD sloot het best aan bij onze eisen en wensen”, zegt Machteld Roos, adjunct-directeur Bedrijfsvoering bij het onderzoeksinstituut. “We kijken uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nivel wil meer zorg op afstand zien
Nivel: Vooral zorgbehoeftigen zijn tegen EPD
Nivel: Wmo weinig effect inclusie gehandicapten

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.