Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Panasonic lanceert tablet voor gezondheidszorg

Panasonic heeft de nieuwe Toughbook CF-H2 gelanceerd. Dit is een tablet die speciaal ontworpen is voor de gezondheidssector. Met de CF-H2 hebben artsen en verplegend personeel continu toegang tot alle medische dossiers en patiëntengegevens.
Panasonic lanceert tablet voor gezondheidszorg

De nieuwe CF-H2, voorzien van een glad oppervlak met verzegelde knoppen en poorten, voldoet aan de strenge hygiënische vereisten binnen de gezondheidssector. Enerzijds is het toestel gemakkelijk te ontsmetten waardoor het risico op infecties tussen patiënten wordt verminderd en anderzijds werd bij het ontwerp opnieuw afstand gedaan van een ventilator waardoor het overdragen van bacteriën via het toestel wordt beperkt. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Pro Persona start behandeling met tabletcomputer
’s Heeren Loo start experiment met inzet iPad
ECD van Nedap op iPad

Annelies Vermeulen

Eén reactie

  • no-profile-image

    Mark

    Je hebt een product dat minder kan dat dat van concurrenten en dat veel duurder is dan in de marktsector gebruikelijk is. Tja dan zit er weinig anders op dan het in de markt te zetten als speciaal voor de gezondheidszorg.

Of registreer u om te kunnen reageren.