Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Conferentie over zorgtechnologie

Van 31 augustus tot en met 2 september organiseert Hogeschool Zuyd samen met Vilans een conferentie voor de Europese vereniging voor Hulpmiddelen AAATE (Association for the Advancement of Assistive Technology in Europe). Experts uit de hele wereld komen samen om de laatste ontwikkelingen op het terrein van ondersteunende technologie te bespreken.
Conferentie over zorgtechnologie

Tijdens de conferentie komen allerlei technologieën aan bod. Van apparaten in huis die bediend kunnen worden met oogbewegingen tot aan ZorgTV, een interactief videonetwerk waarmee een gebruiker 24 uur per dag op afstand kan communiceren met een verpleegkundige. Tijdens de conferentie zullen demonstraties gegeven worden van de nieuwste robots zoals knuffelrobots, speel- en activeringsrobots en robotarmen voor aan de rolstoel. Meer informatie en aanmelden op de website van de conferentie. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Chatrobot helpt jongeren met seksvragen
Robottherapeut helpt autistische kinderen

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.