Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Prins Constantijn spreekt tijdens MiC

Op donderdag 10 november geeft ZKH Constantijn van Oranje, lid van het kabinet van Eurocommissaris Neelie Kroes, een presentatie over de digitale agenda van Europa in healthcare. Hij doet dit op het congres MIC2011 dat plaatsvindt op 10 en 11 november.
Prins Constantijn spreekt tijdens MiC

Dit jaar is het congres een samenwerking tussen de organisaties VMBI, IHE Nederland, MIM, NPCF, NVMA, RIVM, Universiteit Twente en de V&VN/VZI. Tijdens het congres wordt verder aandacht gegeven aan de laatste ontwikkelingen op zorgict, zoals personal health record, keteninformatiesystemen, cloud, Europese uitwisseling en serious gaming. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Prins Constantijn is voor gebruik e-health

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.