Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Accare lanceert cliëntenportaal voor jongeren

Mark van Dorresteijn
Ggz-organisatie Accare is gestart met een cliëntenportaal, waarbij kinderen en jongeren veilig met hun behandelaar kunnen mailen, een digitale behandeling kunnen volgen en hun dossier kunnen inzien.
Accare lanceert cliëntenportaal voor jongeren

Het portaal is opgestart omdat steeds meer behandelingen worden geïntegreerd met e-health. Jongeren kunnen zo zelf beter bepalen op welk moment ze met de behandeling aan de slag gaan. Dankzij de blended behandelvormen hoeven jongeren en hun ouders minder vaak naar Accare en hoeven ze dus minder vaak vrij te vragen van school en werk.

Cliëntenportaal

Jongeren die ouder zijn dan 16 jaar kunnen digitaal meekijken in hun eigen dossier. Accare wil de behandeling hiermee transparanter maken en de betrokkenheid van de jongeren vergroten. In een goed beveiligde omgeving kan de jongere precies lezen wat de behandelaar in het dossier heeft gezet. De vormgeving van het portaal is volledig op jongeren afgestemd en biedt de mogelijkheid de digitale omgeving naar eigen smaak in te richten. Accare wil met dit portaal de zorg dichterbij huis brengen, de jongere meer regie geven en de zorg toegankelijker en goedkoper maken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.