Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Archipel levert huishoudelijke hulp met Tzorg

Archipel gaat onder de naam Tzorg-Archipel met Tzorg huishoudelijke hulp aanbieden. Door de toenemende concurrentiestrijd en de bezuinigingsdruk bij de gemeenten kan Archipel de huishoudelijke verzorging niet langer zelfstandig aanbieden.
Archipel levert huishoudelijke hulp met Tzorg

De samenwerking die vanaf 1 april start is bekrachtigd door Frie van Hulten, directievoorzitter van moederbedrijf CSU van Tzorg en bestuurder Anton Metske van Archipel.

Cliënten

In de persverklaring staat: “Archipel vindt het belangrijk vanwege de samenhang met andere zorgcomponenten om bij huishoudelijke hulp betrokken te blijven en heeft in Tzorg de juiste samenwerkingspartner gevonden. Cliënten van Archipel kunnen door de samenwerking met Tzorg huishoudelijke verzorging blijven ontvangen volgens dezelfde kwaliteitscriteria.”

Werknemers

De huidige cliënten en medewerkers huishoudelijke verzorging van Archipel kunnen over naar Tzorg. Zij kunnen indien gewenst ook voor een andere aanbieder kiezen. De cliënten, medewerkers, vakbonden en betreffende gemeenten zijn hierover reeds geïnformeerd.

Landelijk

Archipel biedt een combinatie van zorg, welzijn en wonen aan met name ouderen in Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen en Best. Tzorg is een landelijke aanbieder van huishoudelijke verzorging, actief in150 gemeenten. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld © EPA photo )

Lees meer:

Aannamebeleid Flexicura, Axxicom en Tzorg onder vuur

Amstelring/OsiraGroep neemt huishoudelijke hulpen TSN over

Diakonie neemt huishoudelijke hulp Amstelland over

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.