Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Erectiemiddelen: de rek is eruit

Vakantie is goed voor het werk. Voordat budgetstrubbelingen, het vertrek van bewindslieden uit de politiek of de verkiezingen ons weer van straat houden, mijmeren we nog even na over peniele duplicatie.
Erectiemiddelen: de rek is eruit

Siamese tweelingen in alle soorten en maten, zwaarbehaarde gezichten, getatoeëerde huidflappen. En – believe it or not – een pluk haar van Saddam Hoessein en water van de ijsklomp waarop de Titanic indertijd is stukgelopen. De absurditeiten van huidkunstenaar Henk Schiffmacher tijdens De Parade spoken nog rond in het geheugen. Een lekkere opmaat voor een opwindende vakantie, nietwaar?

Ter voorbereiding op zijn huwelijk laat een man in India zijn penis weghalen, lezen we na terugkeer in de Times of India. Vreemd, zult u zeggen. Ware het niet dat de persoon in kwestie beschikt over twee volwaardige exemplaren. Daarvan zou er eentje al gauw in de weg zitten bij huwelijkse activiteiten. In de vakliteratuur staat het verschijnsel te boek als peniele duplicatie .

Niet alleen het klassieke gesteente van Ephese springt in het oog. De massaliteit van als “echte namaak” geadverteerde koopwaar trekt op Turkse markten de aandacht. LaCoste- en voetbalshirtjes; Luis Vitton en Burberry-tassen, er komt geen eind aan. Bezienswaardig zijn ook de marktgangers. Britten die er geen gat in zien om zo ongeveer in hun blote getatoeëerde kont tussen de gesluierde vrouwen door te schuifelen, voeren de ranglijst aan. Populair product is sexthee. Het is een natuurlijk alternatief voor de Viagra en ander opwekkend spul in de etalages van iedere eczane oftewel apotheek. Ter bevordering van een andere vorm van peniele duplicatie.

Tot op hoge leeftijd blijft viriliteit van belang, lezen we op de website van groothandel MMG, onderdeel van de OPG-Groep. Maar in Nederland groeit het aantal mannen dat naar pil of injectie grijpt, niet zo sterk meer. Met een goocheme combinatie van seksuele suggestie en woordgrap kopt de webredacteur: Erectiemiddelen: de rek is eruit. Chapeau. Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat in ieder geval het aantal bezoekers van www.mmgonline.nl ervan omhoog gaat.

Door: Ruud Koolen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.