Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kopie van de werkelijkheid

Lieke Melssen
De switch van een papieren naar een digitale werkomgeving gaat verder dan slechts het scannen en digitaal toegankelijk maken van documenten.

1 REACTIE

  1. Ik ben het met je eens Lieke. De overstap van print naar een digitale werkomgeving moet voor de gebruiker zo simpel mogelijk verlopen, vooral voor de generatie die altijd gewend is te werken met op papier gebaseerde processen. Daarbij is het van belang dat de gebruiker zich er ook bewust van is dat het doel van minder printen, niet alleen het verminderen van papiergebruik is. Het gaat om effectiever werken, het verbeteren van productiviteit, het versnellen van klantcontact en de inzet van data voor het versterken van de business. Kortom meer efficiency, zodra de gebruiker dit inzicht heeft volgt de acceptatie. Immers zoals je al aangaf, draait het uiteindelijk bij de gebruiker erom dat hij gewoon eenvoudig en vertrouwd zijn werk kan uitvoeren.
    Patty de Jong,
    Xerox

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.