Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwbouw

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe vormgeving, een nieuwe website met nieuwe functionaliteiten. Al die innovaties versterken de kwaliteit van Zorgvisie als multimediale vaktitel. Opdat wij u steeds beter bedienen met de gewenste informatie.

Voortdurend onderzoek maakt ons wijzer over uw informatiebehoeften. Zorgvisie lezen blijkt gewoon onderdeel te zijn van uw werk. Dat is goed nieuws, maar allerminst reden om tevreden achterover te leunen. Laat ik de open deur nog een zetje geven: het kan altijd beter.

Hét magazine

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk in de weer geweest met innovaties. Trots mag ik hier het resultaat van veler inspanningen presenteren. Het papieren hart van Zorgvisie – nieuwsbrief, magazine, special – blijft stevig en regelmatig kloppen. De nieuwe vormgeving ondersteunt het journalistieke karakter. De nieuwsbrief verschijnt op witter papier met een nadrukkelijker scheiding tussen nieuws en duiding. Achtergronden, analyses, reportages, interviews en debat vindt u in hét magazine over beleid en management en thematische verdieping in de specials.

Innovatie

U leest niet alleen, zo blijkt uit onderzoek. U zoekt zelf ook actief en selectief naar vakinformatie. Dat vergt verdere innovatie van onze media. Een nieuwe website met tal van nieuwe functionaliteiten is het resultaat. Desgewenst ontvangt u het laatste nieuws van www.zorgvisie.nl met behulp van gratis e-mailnieuwsbrieven of rss-feeds (uitleg vindt u op de site) gratis in uw mailbox. Op maat. En alleen als u daar om vraagt.

Wie is wie?

Met de geavanceerde zoekfunctie krijgt u binnen een fractie van een seconde alle relevante zoekresultaten over beleid en management van de zorg binnen handbereik. Onder het tabblad ‘archief’ kunt u de laatste negen Zorgvisie-jaargangen gratis raadplegen en afdrukken. Specifieke informatie over personen, organisaties en instanties vindt u op de site onder het tabblad ‘netwerk’. Doorklikken naar Wie is wie? leidt naar een kennismaking met beleidsmakers, beslissers en bestuurders in de zorg. Wat is wat? is een database van organisaties en instanties. Waarschijnlijk horen u en uw organisatie er bij te staan. Aanmelden is gemakkelijk met behulp van het digitale formulier. En vergeet u vooral niet door te geven wanneer u van baan verandert.

Zo creëert Zorgvisie een netwerk van personen en organisaties, van feiten en activiteiten, van daden en meningen, waaraan u zelf kunt bijdragen. Zorgvisie vergroot uw kennis. Zorgvisie vergroot uw netwerk. (Ruud Koolen, hoofdredacteur)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.