Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bram Vunderink verlaat Zorggroep Apeldoorn

Bestuurder Bram Vunderink van Zorggroep Apeldoorn stopt eind december 2016 als voorzitter raad van bestuur van de zorggroep en gaat met (flex)pensioen.
Fotolia

 ‘Na 25 jaar is het tijd voor wat anders voor mijzelf en verjonging in de top van de zorggroep,’ zegt Vunderink over zijn besluit tot vertrek.  De raad van toezicht is de heer Vunderink zeer erkentelijk voor zijn grote inzet voor de zorggroep waaronder het begeleiden van de fusies waaruit de Zorggroep Apeldoorn en omstreken is ontstaan. De werving voor een nieuwe bestuurder wordt binnenkort gestart.

Behandeldientst
Vunderink begon begin 1992 als hoofd behandeldienst van het toen nog zelfstandige verpleeg- en reactiveringscentrum Randerode. In 1994 trad hij toe tot de Raad van Bestuur. In 2001 fuseerden Zorggroep Apeldoorn ( verpleeghuis Casa Bonita en woonzorgcentrum  Mandala) en Randerode  waarbij de naam Zorggroep Apeldoorn werd aangehouden. In 2003 vond een bestuurlijke fusie plaats met verpleeghuis het Zonnehuis Beekbergen gevolgd door een fusie tussen Zonnehuis Beekbergen en woonzorgcentrum De Vier Dorpen tot Zorgcombinatie Beekbergen. In 2007 vond de afsluitende juridische fusie plaats tussen Zorggroep Apeldoorn en Zorgcombinatie Beekbergen en vanaf dat moment is Zorggroep Apeldoorn en omstreken een feit.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.