Cliëntkompas wint Spider Award 2013

Cliëntkompas van Ecare is de winnaar van de Spider Award 2013, de prijs voor het meest vernieuwende en doelmatige ict-project in de zorg. De prijs is vandaag uitgereikt tijdens het eerste Himms Europe congres in Amsterdam.
Cliëntkompas wint Spider Award 2013
Foto: Reed / Koos Groenewold

Cliëntkompas is een elektronisch cliëntendossier (ecd) voor de care-sector in de vorm van een web applicatie. Het is gemaakt op basis van het Amerikaanse Omaha-systeem dat de zorgbehoefte, de interventies en de uitkomsten van de geboden zorg in kaart kan brengen. Bijzonder is dat professionele standaarden worden geïntegreerd en dat verpleegkundigen en verzorgenden het kunnen gebruiken voor het maken van zorgplannen, de planning en uitvoering van zorg en de rapportage van de uitkomsten. Het dossier is uitgebreid getest onder verpleegkundigen en verzorgenden en aangepast naar aanleiding van hun feedback. Het project wordt gedragen door Ecare Services in samenwerking met zorgverlener

1
29

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.