Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Coen Teulings neemt afscheid CPB

Coen Teulings neemt afscheid van het Centraal Planbureau (CPB). Dat bevestigt het bureau desgevraagd. Na zeven jaar is de termijn van Teulings afgelopen.
Coen Teulings neemt afscheid CPB

Teulings kwam vorige week in het nieuws vanwege zijn opvallende uitspraken over de zorg. Teulings pleitte voor een kleiner zorgpakket voor lagere inkomens: ‘Je kunt denken aan wat minder luxe ziekenhuisvoorzieningen, beperken van bejaardenhuizen, keuzes maken dat bepaalde behandelingen niet meer worden gedaan omdat iemand al heel oud is en het misschien niet zo heel veel nut meer heeft.’

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Tja, nu we weten dat hij op zoek is naar een vervolgfunctie komt die suggestie van een kleiner zorgpakket voor de lagere inkomens in een ander daglicht te staan. Teulings laat met deze opmerking zien dat hij geen zuivere PvdA-econoom is en ook guur-rechtse opvattingen kan verspreiden. Dat moet zijn kansen op een vervolgfunctie vergroten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.