Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Directeur iSoft: ‘We hadden eerder moeten ingrijpen’

Annelies Vermeulen
Directeur Robert Moran van iSoft heeft investeerders verteld dat hij eerder had moeten ingrijpen toen het niet goed ging met het bedrijf. Eerder dit jaar maakte iSoft bekend grote verliezen te hebben. De beurskoers kelderde toen.
Directeur iSoft: 'We hadden eerder moeten ingrijpen'

Het bedirjf zegt dat de economische crisis hard heeft toegeslagen. Moran zegt daarover: “Achteraf gezien hadden we eerder maatregelen moeten treffen om de risico’s te herkennen.”

Lorenzo

Ook zei hij dat de implementatie van iSoft’s EPD Lorenzo langzamer gaat dan verwacht. Daardoor komen ook grote betalingen pas later binnen.

Actieplan

iSoft wil met een actieplan het bedrijf weer op de rails krijgen. Dit omvat een miljoenenbezuiniging aan operationele kosten. iSoft overweegt ook verkoop van bedrijfsonderdelen. In het jaarverslag schrijft het bedrijf dat het zich zal richten op de gebieden die de grootste rentabiliteit en cashflow brengen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Britse vrouwenkliniek stapt over op Lorenzo

iSoft gaat samenwerken met i-Path

Directeur iSoft stapt op

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.