Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

DTI Health creëert interactieve community’s voor HealthShare van InterSystems

Annelies Vermeulen
Digital Technology International (DTITM heeft DTI Health op de markt gebracht. DTI Health is een reeks oplossingen voor het beheer van digitale 'content' in de zorgsector. De nieuwe oplossingen stellen artsen en patiënten in de gelegenheid webtoegang te krijgen tot zeer uiteenlopende informatie en de uitwisseling daarvan, die afgestemd is op de gebruiker. De verbinding wordt gewaarborgd door InterSystems HealthShareTM-technologieën.
DTI Health creëert interactieve community's voor HealthShare van InterSystems

DTI Health is gebaseerd op de technologieën van InterSystems. De reeks software-modules omvat: DTI Engage, DTI Discovery en DTI Lightning. Hiermee kunnen complete community-portals, bedrijfswebsites en veilige, gepersonaliseerde micro-sites gebouwd worden. Met InterSystems HealthShare-technologie toont DTI Health de inlogger automatisch de patiëntgegevens en voegt daar meteen door de provider goedgekeurde relevante informatie aan toe. Patiënten kunnen ook langs deze weg afspraken maken, hun nota’s betalen en van andere self-service-functies gebruikmaken. Samen verzorgen de oplossingen een dynamisch, multimediacontact- en informatie-instrument voor artsen, patiënten en instellingen in de gezondheidszorg. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Beweging 3.0 lanceert PAL4 Community

Fertiliteitscentrum Isala gestart met community op MijnZorgnet.nl

community

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.