Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Financiële module AFAS bij Ruwaard van Putten Ziekenhuis

Mario Gibbels
Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis heeft gekozen voor AFAS Profit Financieel, dit na uitgebreid onderzoek en een veel productdemonstraties. De eisen en wensen van het ziekenhuis konden door AFAS worden ingewilligd: procesintegratie en vastlegging bij de bron met behulp van moderne, geïntegreerde software.

Het ziekenhuis denkt met het nieuwe financiële pakket veel tijd te kunnen besparen. “De sterke punten van AFAS Profit Financieel zijn een zeer gebruiksvriendelijke en flexibele invoer van data, en met name de Managementinformatie. Met behulp van de krachtige en geïntegreerde XML Connectoren kan data van andere systemen uitgewisseld worden. Daarnaast is de volledige integratie met de gelijktijdig aangeschafte modules HRM/Payroll en Workflowmanagement een sterk punt”, aldus het ziekenhuis.

AFAS-CEO Bas van der Veldt. “Medewerkers hoeven niet langer gegevens te registreren; ze kunnen hun tijd nu besteden aan de taken waarvoor ze eigenlijk aangenomen zijn, zoals het controleren van debiteuren en crediteuren en het inzichtelijk maken van de financiële cijfers.” (ICTzorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.