Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fons de Poel ambassadeur Tim Foundation

Presentator Fons de Poel wordt ambassadeur van de Tim Foundation. Tim Foundation is een stichting die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte, in het bijzonder de ziekte van Leigh.

De oprichters van Tim Foundation zijn erg blij met de toezegging van De Poel en hopen dat meer BN’ers dit voorbeeld zullen volgen. “Als Tim Foundation meer naamsbekendheid krijgt, kan er ook meer geld worden ingezameld voor onderzoek”, zegt oprichter André Polderman.

Support

Fons de Poel maakte afgelopen zomer kennis met Tim Foundation tijdens de opnamen van ‘Het gevoel van de Vierdaagse’. Tijdens de opnamen ontstond er een goed contact tussen De Poel en de ouders van Tim, naar wie de stichting genoemd is. “Ik heb Tim persoonlijk meegemaakt en gezien wat de impact is van een stofwisselingsziekte als de ziekte van Leigh”, zegt Fons de Poel. “Graag wil ik mijn support tonen door ambassadeur van Tim Foundation te zijn.”

Geld inzamelen

De Tim Foundation heeft als doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten met in het bijzonder de ziekte van Leigh. De oprichters, Nancy en André Polderman, zijn de ouders van de zesjarige Tim die lijdt aan deze ernstige ziekte. Zij hopen met de stichting te bereiken dat er meer onderzoek naar deze ziekte gedaan kan worden, zodat niet alleen hun eigen kind maar ook andere kinderen geholpen kunnen worden. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Bekijk wie is wie in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.