Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezondheidscentrum Dillenburg start met KIS van VitalHealth

Annelies Vermeulen
Gezondheidscentrum Dillenburg uit Alphen aan den Rijn kiest voor de ondersteuning van zijn ketenzorgprogramma’s voor het VitalHealth KIS.
Gezondheidscentrum Dillenburg start met KIS van VitalHealth

In de voorbereiding heeft VitalHealth intensief samengewerkt met PharmaPartners. De bestaande bronsystemen van de fysiotherapeut en de apotheek zijn geïntegreerd waardoor de fysiotherapeut en de apotheek in hun eigen systeem kunnen blijven werken en via de HIS-KIS-standaard kunnen communiceren.

Medisch dossier

De cliënt zelf heeft al (beperkte) toegang tot zijn of haar eigen dossier(gegevens) via mijngezondheid.net, met onder meer een historie van de afgenomen recepten en een historie van de fysio-behandelingen. Mede door de registratie in het KIS kan de cliënt op één middag zowel de huisarts en zijn praktijkondersteuner, de fysiotherapeut, de diëtist en de apotheek bezoeken. Aansluitend aan deze bezoeken ontwikkelen de zorgverleners gezamenlijk een multidisciplinair plan van aanpak. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

STIELO kiest voor KIS van VitalHealth

Huisartsen Ridderkerk kiezen voor VitalHealth

Softmedex kiest VitalHealth Platform

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.