Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Groei online zorgvacatures

Het online vacatureaanbod steeg de afgelopen maand het hardst voor de gezondheidszorgsector. Dat blijkt uit de vacature-index van website Monsterboard.nl.
Groei online zorgvacatures

Afgelopen maand steeg het online vacatureaanbod voor de zorg met 5 procent. Uitgezet op de Monster Employment Index van Monsterboard betekent dat een stijging van 10 punten. Na een stijging van 19 punten in maart is de zorg in april daarmee weer de sterkste stijger vergeleken met andere sectoren op de index.

Aanbod

Het totale online aanbod van vacatures staat in vergelijking met een jaar geleden 9 punten hoger. “Met een groei van 10 procent ten opzichte van april 2010 vertoont de index de grootste stijging in meer dan twee jaar. Vanwege de stabiele groei de afgelopen zeven maanden, hebben we er vertrouwen in dat dit het begin is van versneld herstel,” aldus Warren Hammond, managing director van Monsterboard.nl. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

‘Vacaturedaling gezondheidszorg door onzekerheid’

Monsterboard: Sterke daling vacatures gezondheidszorg

Gehandicapte lanceert vacaturesite voor de zorg

Half miljoen vacatures in 2025

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.