‘Huisartsen, ziekenhuizen, ggd, ggz en vvt moeten het samen doen’

Huisarts Marjolein de Jong treedt per 1 april toe tot de raad van bestuur van Groenhuysen, een vvt-organisatie in de regio Roosendaal. Ze heeft altijd bestuurlijke functies naast de praktijk gehad. ‘De laatste tijd kwam ik daarmee klem te zitten.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Marjolein de Jong

Bijzonder, een huisarts die toetreedt tot de raad van bestuur van een vvt-organisatie. Bent u gevraagd? ‘Nee hoor, ik heb netjes gesolliciteerd. Ik keek al een tijdje uit naar iets zoals medisch directeur, waarbij ik aanvankelijk nog dacht dat te kunnen combineren met de praktijk. Maar zulke functies zijn er niet voor twee dagen in de week. En zo’n praktijk, dat laat je niet zomaar los. Ik ben bovendien een van de oprichters.’

Er loopt wel een bestuurlijke draad mee in uw loopbaan. ‘Ja, ik heb altijd bestuurlijke functies naast mijn werk als huisarts gehad. Mijn instelling was van begin

0
141

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.