Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IHE Nederland op de vakbeurs Zorg & ICT 2011

Annelies Vermeulen
Op de beurs Zorg & ICT gaat IHE succesverhalen vertellen van 12.00 - 16.00 uur in de Irenezaal van de Utrechtse Jaarbeurs. Nationale en internationale sprekers zetten in dit middagcongres uiteen wie IHE is, wat IHE Nederland doet en welke successen IHE inmiddels geboekt heeft. Europese ontwikkelingen van het Pharmacy-domein, de samenwerking IHE en Nictiz, ontwikkelingen rondom eLab en het project epSOS passeren de revue.
IHE Nederland op de vakbeurs Zorg & ICT 2011

Net als voorgaande jaren laat IHE ook in het IHE-paviljoen (standplaats 08.F080) zien hoe diverse domeinen – Patient Care Devices (integratie van bedzijdige apparatuur), IT-Infrastructure en Laboratory – probleemloos met elkaar ‘praten’. Een technologische doorbraak. Interoperabiliteit binnen en tussen zorginstellingen is geen fictie meer, maar werkelijkheid. De live demonstratie in het paviljoen is een voorbeeld uit de praktijk. De bezoeker volgt de zorgketen door de zorginstellingen en ondervindt hoe integratie werkt, wat de voordelen zijn en hoe IHE helpt de integratie in een zorginstelling aan te pakken. IHE-experts maken de bezoeker wegwijs in de zorgketen en geven uitleg over het gebruik en belang van IHE-integratieprofielen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

IHE Nederland en Nictiz versterken samenwerking

IHE richt werkgroep op voor bedzijdige apparatuur

IBM’er Nicky Hekster nieuwe voorzitter IHE Nederland

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.