Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Intrakoop en VCN gaan samenwerken

Mark van Dorresteijn
Inkoopcoöperatie Intrakoop gaat samenwerken met Verscentrum Nederland (VCN), de retailspecialist voor de zorgmarkt. Zij hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend.
Intrakoop en VCN gaan samenwerken

De intentieverklaring houdt in dat de komende periode beide partijen intensief gaan werken aan de ‘best value’-oplossing voor de leden van Intrakoop op het gebied van eten en drinken in de intramurale zorgmarkt.

Uitgebreide samenwerking

Naast een intensieve samenwerking selecteert Intrakoop oplossingen van VCN die zorgorganisaties helpen hun integrale kosten te verlagen en passende antwoorden bieden op de groeiende extramurale markt. Nieuwe retail- en smakelijke convenience oplossingen zijn hierbij de speerpunten.

Sterk veranderende markt

Door de veranderingen in de zorgmarkt verandert ook de inkoop van eten en drinken. Frank Kaptein, Bestuurder Intrakoop, geeft aan: ‘Wij hebben op een uiterst plezierige manier kennis gemaakt met de directie van Verscentrum Nederland. Daarnaast zagen wij de snelle ontwikkeling van dit bedrijf en gaan wij onderzoeken of de oplossingen die Verscentrum Nederland biedt, aansluiten op de inkoopstrategie die Intrakoop voor haar leden ontwikkelt.’

Raamovereenkomst

Deze intentiefase resulteert mogelijk in een raamovereenkomst waarop zorginstellingen kunnen intekenen. Vervolgens kunnen medewerkers van VCN samen met de match makers van Intrakoop individuele gesprekken aangaan met de zorgorganisaties om ze kennis te laten maken met de oplossingen van VCN.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.