Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jaap van Noorden treedt toe tot directie ALERT Benelux

Mario Gibbels
Jaap van Noorden treedt per 19 oktober in dienst als Managing Director bij ALERT Life Sciences Computing B.V.. Hij zal samen met Jorge Guimarães, oprichter en CEO van ALERT, de directie vormen van ALERT voor de Benelux. Van Noorden zal Cesar Guimarães vervangen die tot nu toe in de directie zat voor de Benelux in Den Bosch.

Jaap van Noorden heeft meer dan 20 jaar bij Philips gewerkt en was onder meer verantwoordelijk voor de opbouw en het management van Philips Healthcare IT in Europa.

Jorge Guimarães vertelt in het persbericht van ALERT dat zijn bedrijf in Den Bosch een ‘senior executive team’ bouwt in Nederland met Niek van Beers als Global Director Sales & Marketing, Rienk Keuning als Senior Vice-President of Global Business en nu dus ook Jaap van Noorden als Managing Director.

Doel is, aldus Jorge Guimarães, om vanuit Nederland de Benelux een spilfunctie te laten vervullen voor ALERT en er een demo omgeving te starten voor cliënten uit de hele wereld. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.