Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jacqueline Joppe vertrekt bij zorggroep Pantein

Jacqueline Joppe vertrekt per 1 oktober 2013 bij zorggroep Pantein in Beugen. Ze heeft een functie als voorzitter raad van bestuur bij zorggroep Elde aanvaard. De raad van bestuur en raad van commissarissen van Pantein betreuren haar vertrek, maar feliciteren haar van harte met deze nieuwe baan.
Jacqueline Joppe vertrekt bij zorggroep Pantein

Joppe was sinds 2009 werkzaam binnen Pantein; eerst als directeur van Huishoudelijke Hulp Pantein en sinds begin 2011 als lid van het bestuur. Zij stuurde met name Thuiszorg Pantein, Zorgcentra Pantein, Huishoudelijke Hulp Pantein, Kraamzorg Pantein en het Zorghotel in Veghel aan. Daarnaast beheerde zij de portefeuille vastgoed.

 

Zorggroep Elde

Zorggroep Elde is actief op het gebied van ouderenzorg en thuiszorg in de zuidelijke regio van stadsgewest Den Bosch. De zorggroep biedt wonen met zorg, thuiszorg en tal van andere welzijnsdiensten. Jacqueline Joppe: ‘Mijn hart ligt in de ouderenzorg en deze overstap naar een voorzitterspositie is een logische volgende stap in mijn carrière. Ik heb een aantal fantastische jaren bij Pantein gehad en kijk er met veel plezier op terug.’

Nieuwe bestuurder

Jacqueline Joppe beëindigt haar werkzaamheden voor Pantein op vrijdag 27 september 2013. De twee overige leden van de raad van bestuur, Ton Hanselaar en Ruud Verreussel, nemen haar werkzaamheden over. Er is nog niet besloten of er een nieuwe bestuurder wordt geworven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.