Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Bos stapt op bij Stichting Zorg Westerwolde

Bestuurder Jan Bos is uit het bestuur van Stichting Zorg Westerwolde gestapt. Dat meldt het Dagblad van het Noorden vandaag.
Jan Bos stapt op bij Stichting Zorg Westerwolde

Bos is bekend van de zorgkazerne in het dorp Vlagtwedde die hij onder Stichting Zorg Westerwolde heeft opgericht. Een verschil van mening over het te voeren beleid noemt Bos als oorzaak van de breuk. Hij wil daar in het Dagblad van het Noorden verder niet op in gaan. “Maar het is jammer dat het zo loopt. Ik ben tenslotte vanaf het begin bij dit project betrokken geweest.”

Verstandelijk gehandicapten

De zorgkazerne begon jaren geleden. Ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen wilden een voorziening waar hun kroost dagbesteding had en kon wonen, omringd door 24-uurszorg. De plek werd gevonden in de voormalige marechausseekazerne in Vlagtwedde en de ouders zetten de stichting op. Bos was voorzitter van het stichtingsbestuur maar nu dus niet meer. Zijn kind, dat momenteel in de voorziening woont, verhuist ook. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Bestuurder Jos Bleijenberg stapt op bij Beweging 3.0

Charles Laurey stapt op bij SVVE De Archipel

Houtzagers ontslagen bij WWZ-Mariënstaete-Valent

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.