Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kennisplatform Qruxx is nu thema Passende zorg op Zorgvisie

Waardegedreven, passende zorg is niet meer louter voor de ‘verkenners’ relevant maar verweven in de organisatie van zorg. Daarom is kennisplatform Qruxx verhuisd naar een themapagina op Zorgvisie: Passende zorg. Iedere donderdagmiddag stuurt de redactie een nieuwsbrief met de nieuwste achtergronden, nieuwsartikelen en opiniestukken over passende zorg.

Het gedachtegoed weet steeds meer mensen in de zorg te inspireren om te werken aan kwaliteitsverbetering en is vanwege de stijgende zorgkosten anno 2024 niet meer weg te denken uit de Nederlandse zorgsector. De Nederlandse overheid gebruikt het begrip ‘passende zorg’ om te proberen ons zorgstelsel meer waardegedreven te maken.

Verweven

Omdat passende zorg niet meer louter voor de ‘verkenners’ en early adopters relevant is maar verweven is in de hele organisatie van zorg, heeft de redactie van Qruxx, Skipr en Zorgvisie, besloten de kennisartikelen, interviews en achtergrondverhalen over het thema vanaf 1 februari uit te brengen op Zorgvisie.nl. Op die manier bereiken we nog meer lezers met onze relevante verhalen over dit belangrijke thema.

Themapagina Passende zorg

Op de themapagina Passende zorg staan alle artikelen, interviews, blogs, magazine-artikelen en podcastafleveringen over het thema bij elkaar, evenals relevante congressen en opleidingen en bijdrages over passende zorg van onze partners.

Een selectie van de artikelen die de afgelopen jaren op Qruxx verschenen, is op 1 februari overgezet naar Zorgvisie. In de nieuwsbrief over passende zorg ontvangt u nieuwe achtergrondartikelen, interviews en kennisartikelen van Zorgvisie en nieuwsartikelen van Skipr over passende zorg. Bent u nog geen abonnee? Schrijft u zich dan in.

We hopen dat u Passende zorg blijft volgen op Zorgvisie en Skipr.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.