Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Leemhuis-Stout commissaris IJsselmeerziekenhuizen

Voormalig commissaris van de koningin in Zuid-Holland Joan Leemhuis-Stout wordt overheidscommissaris bij de IJsselmeerziekenhuizen. Ze gaat in de gaten houden of de zorg op peil blijft. Ook moet ze bekijken of het ziekenhuis goed op de centen past.
Leemhuis-Stout commissaris IJsselmeerziekenhuizen

Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid gisteren laten weten. Het ziekenhuis stond vorig jaar op de rand van de afgrond en werd mede gered door steun van het ministerie, de gemeente Lelystad en de provincie Flevoland. Zolang deze overheden steun verlenen, houdt Leemhuis-Stout als lid van de raad van toezicht een oogje in het zeil.

Goedkeuring

De IJsselmeerziekenhuizen hebben voor een aantal besluiten goedkeuring van Leemhuis-Stout nodig. Ze moet haar fiat geven aan uitgaven van meer dan een miljoen euro, het beëindigen van een aantal medische specialismen en wijziging van de statuten of ontbinding van de Stichting IJsselmeerziekenhuizen. (ANP)

Lees ook:

Loek Winter bestuursvoorzitter IJsselmeerziekenhuizen

NZa: 18 miljoen voor IJsselmeerziekenhuizen

IJsselmeerziekenhuizen krijgt nieuwe naam

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.