Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Bekommer je om je mensen’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
'Het voorkomen van burn-out is de meest effectieve manier om de zorg veiliger te maken', zegt Stephen Swensen, emeritus professor van de Mayo Clinic. Hij adviseert in zes stappen hoe de organisatie de kans op een burn-out bij medisch specialisten kan reduceren.
Pag20 22 Swensen
Stephen Swensen: 'Specialisten die burn-out zijn, maken eerder medische fouten.' Foto: Koos Groenewold
Premium

‘Het voorkomen van burn-out is

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.