BOEKEN

In de rubriek Boeken: Bladeren met Gerrit Jan Vos en een recensie van 't Is hier een gekkenhuis!

Bladeren met

Welk boek biedt zorgbestuurders houvast? Uit welk boek putten zij inspiratie voor hun dagelijkse werk? En welk boek bevelen zij de lezers van harte aan?

Deze maand: Gerrit Jan Vos, bestuursvoorzitter Marente.

‘Het geheim van bol.com, geschreven door voormalig marketingdirecteur Michel Schaeffer, las ik in één ruk uit. Het is een biografie van de organisatie. Wat me het meest opviel waren de succesfactoren: durven dromen, innovatief zijn en hard werken. Dat zijn geen clichés; ook in de zorg zijn deze zaken enorm van belang. We staan voor grote uitdagingen, met vergrijzing, toenemende zorgvraag en een personeelstekort. Daarom moet

0
10

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in