BOEKEN

Bladeren met Harry Vogelaar en een recensie van 'Dingen gedaan krijgen. Hoe je met hersenwetenschap mensen kan beïnvloeden.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Bladeren met

Harry Vogelaar, bestuurder van Syndion

‘In Wat op het spel staat schrijft Philipp Blom dat ons westerse businessmodel niet langer houdbaar is omdat het permanente economische groei vereist. We krijgen de komende decennia te maken met digitalisering, klimaatproblemen en veranderingen in de factor arbeid. De planeet raakt uitgeput en door digitalisering kunnen sommige mensen niet meekomen of raken ze hun baan kwijt. Blom zegt eigenlijk: het moet radicaal anders.

Toen ik zijn boek las, was ik net bezig de ontwikkelingen in de zorg op een rijtje te zetten voor een lezing. Tot mijn verbazing zag ik veel parallellen.

0
25

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.