BOEKEN

Bladeren met Arjen Verweij en Recensie van 'Leidinggeven aan geluk'.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Bladeren met

Welk boek biedt zorgbestuurders houvast? Uit welk boek putten zij inspiratie voor hun dagelijkse werk? En welk boek bevelen zij de lezers van harte aan?

Arjen Verweij, directeur Incluzio:

‘Toen ik Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp van Heere Heersema rond mijn twintigste ontdekte, moest ik er ontzettend om lachen. Sindsdien heb ik het wel twintig keer overgelezen, en in mijn missiedrang adviseerde ik lange tijd iedereen om me heen om het te lezen.

Het is een parodie op Gerard Reves De Avonden. Mooi dat Heeresma zo’n morsig boekje tegenover dat literaire monument stelt. Het speelt

0
15

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.