BOEKEN

In de boekenrubriek een recensie van 'Zorg voor privacy, het handboek voor privacybewustzijn in de zorg' en 'Bladeren met' René Smit, bestuursvoorzitter van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Recensie

Zorg voor privacy
Het handboek voor privacybewustzijn in de zorg
Martine van de Merwe

Paperback
257 pagina’s
PrivacyLab
Prijs € 29,95 (tot 25 september 2018 € 24,95)

Tientallen medewerkers van het HagaZiekenhuis lazen dit jaar onbevoegd het dossier van een bekende Nederlandse. Het illustreert de aantrekkingskracht van de gevoelige persoons-gegevens die omgaan in de zorg, en de noodzaak deze beter te beveiligen. Het boek van privacy-expert Martine van de Merwe kan daarbij helpen.

De adviseur maakt inzichtelijk welke risico’s er zijn en hoe je ze kunt voorkomen. Digitale gegevens en communicatie zijn op talloze manieren vatbaar voor diefstal en

0
40

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.