BOEKEN: Recensie, Bladeren met … en tips

Deze maand in de rubriek Boeken: Recensie van 'Bewust Risicomanagement in de zorg' en Bladeren met Ton Hazekamp, bestuurder bij Pantein.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Recensie

Bewust Risicomanagement in de Zorg

Van onbewust risico’s lopen naar bewust risico’s nemen; een pragmatische aanpak
Petra van den Boorn
Mediawerf € 24,99

Adviseur Petra van den Boorn legt in dit specialistische handboek uit hoe zorgorganisaties hun risicomanagement kunnen inrichten. Zorginstellingen richten zich vanouds op kwaliteit en veiligheid. Inmiddels is de focus verbreed tot alle soorten van risico’s in de organisatie. De verantwoordelijkheid voor het beheersen van processen en risico’s ligt bij bestuur en management. Voor hen is dit boek geschreven, en voor medewerkers die belast zijn met de uitvoering.

‘Dit boek gaat u helpen om niet langer onbewust

0
24

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.