Boeken

Wie luistert er naar de dokter? In ieder geval de twee schrijvers van dit boek. Zij spraken met veertig huisartsen die openhartig vertellen over hun werk, hun passie, zorgen, ergernissen en functie in de maatschappij.
Onder doktoren - Luisteren naar de huisarts, De Tijdstroom

RECENSIE

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41187-017-0114-0/MediaObjects/41187_2017_114_Fig1_HTML.jpg

ONDER DOKTOREN
LUISTEREN NAAR DE HUISARTS
JAC. JANSSEN & PAUL PEIJNENBURG
256 PAGINA’S
DE TIJDSTROOM
PRIJS € 24

Wat betekent het voor een huisarts om te werken in een achterstandswijk, waar veel patiënten met grote problemen en zelfs uitzichtloosheid kampen? Hoe anders gaat het eraan toe op het platteland of in het rijke Wassenaar, waar patiënten hun eisen stellen. Overigens hebben al deze huisartsen ‘nauwelijks’ met agressie te maken. De meesten werken in een duo- of groepspraktijk. Het vak kun je niet meer in je eentje uitoefenen, zegt een geïnterviewde. Maar een ‘solist’ vindt dat groepspraktijken ontaarden in een

0
33

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in