Column Wouter Bos

Tom Poes en de arbeidsmarkt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie magazine, nr. 7, 2018
Wouter Bos, bestuursvoorzitter VUmc. Foto: Fotoburo Dijkstra bv

Het staat vast ook in uw jaarplan: ‘Tom Poes, verzin een list!’ Die verzuchting slaat dan op de tekorten aan (gespecialiseerde) verpleegkundigen waar we in het hele land mee te maken hebben. De verhalen over ic-bedden die gesloten worden en shockrooms die tijdelijk dicht gaan, buitelen over elkaar heen. Allemaal omdat we de mensen niet hebben. En een oplossing op korte termijn is niet in zicht. Sterker nog, hoewel overal massaal wordt opgeleid, zou het nog wel eens een stukje erger kunnen worden. Denk dan aan hoe de ouderenzorg aantrekkelijker gaat worden omdat daar 2 miljard euro naartoe gaat die

0
173

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.