DE AGENDA VAN… Anneke Asberg, bestuurder Marente

Anneke Asberg, bestuurder van ouderenzorginstelling Marente, raakte tijdens een weekje weg geïnspireerd door boeken over oudere mensen die terugkijken op hun leven. Om samen met haar collega-bestuurder na te denken over de toekomst van Marente hield ze een dag vrij in haar agenda.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Agenda van Marente-bestuurder Anneke Asberg

Dinsdag 2 oktober

‘In de ochtend heb ik gesproken met de wetenschappelijke onderzoekscommissie van Marente. Dat is een werkgroep van interne medewerkers die samenwerken vanwege het Leids universitair netwerk voor de ouderenzorg. De commissie beoordeelt welke onderzoeken we uitvoeren, maar kijkt ook naar de leerdynamiek binnen de organisatie. Dit keer hebben we het gehad over hoe we naast wetenschappelijk onderzoek, structureel praktijkgericht onderzoek kunnen inbedden in de organisatie. Bij ons werken ook mbo- en hbo-studenten die onderzoeken willen uitvoeren. Wij hadden niet op een rijtje wat er is en hoe dat op elkaar wordt afgestemd. De commissie werkt er daarom

0
96

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.