De innovatie

Mobiele infuuszak wint van infuuspaal.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Niels Weijermans showt de mobiele infuuszak. Foto: Niels Weijermans

Laatst liep student biomedische technologie Niels Weijermars (23) vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen, waar zijn opleiding is gevestigd, via de draaideuren naar buiten. Een vrouw met een infuuspaal zat in hetzelfde draaivlak. De patiënte moest de infuuspaal over de drempel tillen, maar dat lukte niet goed. En die draaideur draaide alweer verder. Weijermars tilde de infuuspaal snel voor haar op.

Het zijn dit soort dingen die patiënten met een infuuspaal belemmeren uit hun bed te komen. Want als ze tijdens een wandelingetje zes keer zoiets meemaken, denken ze al snel: laat maar zitten.

Weijermars bedacht samen met student rechten

0
33

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.