DE MAAND VAN: Gita Gallé

Juli was een bijzondere maand voor Gita Gallé. Niet alleen vanwege haar vakantie in Portugal, maar ook door het bezoek van minister Bruins. Bovendien moest ze knopen doorhakken voor 2019. 'Voor komend jaar staat er veel op de rol.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie magazine nr. 9-2018
Gita Gallé, bestuursvoorzitter Deventer Ziekenhuis

Maandag 2 juli

‘Een bijzondere aftrap van de maand omdat minister Bruno Bruins bij ons kwam kijken. Zo’n bezoek vergt enige voorbereiding; in overleg met het ministerie hebben we naar voor beide partijen interessante onderwerpen gekeken. Het thema van deze dag was netwerkgeneeskunde. Samen met een van onze chirurgen heb ik hem een rondleiding gegeven. Te beginnen bij de verpleegafdeling waar hij inzicht heeft gekregen in hoe wij verpleegkundige functies hebben heringericht en hoe we gebruikmaken van technologie, zoals MedEye. Daarna zijn we naar de hybride OK gegaan, naar de HAP-SEH. Tot slot hebben we in een vergaderzaal gesproken over

0
28

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.