De maand van Harry Luik, bestuurder bij Careyn

Careyn haalde de gepensioneerde Harry Luik vorig jaar binnen tijdens een crisissituatie. Geen rustige klus voor de oud-bestuursvoorzitter van de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

➜ ‘Het blijft indrukwekkend werk. In de eerste plaats doordat de ouderenzorg in zijn geheel in een systeemwijziging zit, waarbij we nu beginnen te merken dat er hier en daar gaten vallen. Het is een wijziging van grote betekenis, die zich afspeelt binnen een groep kwetsbare ouderen. Maar de organisatie zelfs is ook indrukwekkend, alleen al vanwege alle verschillende soorten zorg die we aanbieden.’

Wat was voor u zakelijk gezien het hoogtepunt van de maand?

➜ ‘Dat de IGZ langskwam, zodat we elkaar op de hoogte konden brengen van de

0
21

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.