DE MAAND VAN: ‘Het kost moeite om meer samen te werken’

De maand mei was hectisch voor Suzanne Kruizinga. Van een doorgesneden stroomkabel tot overleg over acute zorg en een zoon die eindexamen deed, het kwam deze maand allemaal voorbij.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Sake Elzinga

Dinsdag 1 mei

‘De maand begon niet zo goed. Toen ik vandaag in het ziekenhuis kwam, vertelde een van de managers me dat de dochter van een leidinggevende plotseling was overleden, op 17-jarige leeftijd. Dat is gruwelijk. Ik rijd elke dag naar het ziekenhuis en weet dan wat de agenda is en wat ik die dag ga doen, maar door dit nieuws was ik helemaal van slag. In onze organisatie is het verdriet bij zulke situaties echt voelbaar, het was een klap voor het hele ziekenhuis. Zelf ben ik direct die middag bij de leidinggevende langs gegaan. Ik wist niet

0
30

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.