DE MAAND VAN: Julianne Meijers, bestuurder bij Siza

Een rondleiding door het 55-jarige Het Dorp met burgemeester Marcouch van Arnhem leverde een ware tijdreis op. Op persoonlijk vlak raakte Julianne Meijers geïnspireerd door het effect van de grote denkers op haar leven en werk.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Julianne Meijers, bestuurder van Siza

Woensdag 5 september

‘Vandaag heb ik samen met mijn collega-bestuurder Rob Hoogma de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, rondgeleid in Het Dorp. Deze iconische wijk gaan we de komende jaren vernieuwen. Marcouch sprak eerst met een van onze oudste bewoners die vertelde dat Het Dorp destijds de enige plek was waar zij als 17-jarig meisje met lichamelijke beperkingen zelfstandig kon wonen. Vervolgens zijn we naar de mock-up gelopen, de broedplaats van Academy Het Dorp, waar we samen met mensen met een beperking innovaties testen zodat zij zelfstandiger kunnen leven of werken. Marcouch was onder de indruk van de manier waarop

0
38

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.